Стало відомо, що 8-річний хлопчик Раян Каджи, який робить огляди на YouTube, заробляє $26 мільйонів в рік. Про це повідомляє Ліга.tech.

В результаті, цей маленький блогер вже другий рік поспіль займає перше місце в топ-10, що складає Forbes.

Раян Каджи

На другому і третьому місці знаходяться блогери Dude Perfect і Nastya, які в 2019 році заробили $20 мільйонів і $18 мільйонів.

Як стати мільйонером

В 2019 році Раян Каджи заробив на $4 мільйони більше, ніж у 2018 році. Він щодня випускає нове відео для своїх 22,9 мільйонів передплатників.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

найпопулярніше відео на його каналі з 1,9 млрд переглядів триває 5 хвилин 56 секунд, на якому він бігає в саду навколо надувної конструкції і дістає пластикові яйця з іграшками всередині.

Свій канал він почав вести в 3 роки, розпаковуючи іграшки на камеру. На сьогоднішній день хлопчик проводить ще і наукові експерименти на камеру. Також Раян знімався в шоу на Nickelodeon і уклав договір з стрімінговим сервісом Hulu.

Раян Каджи

Відео на YouTube з дітьми отримують в середньому в 3 рази більше переглядів, ніж відео від інших популярних блогерів.

Нагадаємо, скільки дітей народилося в переддень різдвяних свят та протягом новорічної ночі.

Як повідомляв портал Знай.ua, діти, які живуть у бідних кварталах міст країн Африки, знаходять іграшки просто на вулиці.

Також портал Знай.ua писав, що у Чернівцях співробітники пожежної служби потрапили в Обласний спеціалізований будинок дитини через вікно для того, щоб привітати маленьких вихованців закладу з Новим роком.