Стало відомо, що в самому кримінальному районі Баку (Бинагадинському) стався незвичайний випадок, а саме чоловік жорстоко покарав коханця своєї дружини.

Чоловік застукав дружину з коханцем

Так, у середу, 11 грудня, принижений "Казанова" звернувся до поліції і розповів усе як було. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Згідно з отриманою інформацією, даний інцидент трапився 10 грудня о 21:00 в селищі Бінагаді. 24-річний житель Сабірабадського району Е. З. навідався в гості до своєї доброї знайомої. Але, романтичне побачення двох коханців було перервано несподіваним приходом додому 56-річного чоловіка жінки.

В результаті такого несподіваного появи горе-коханець не встиг сховатися. Господар будинку зловив його і, вчинивши щодо нього дії сексуального характеру, відпустив на свободу. Принижений, але живий, коханець звернувся за допомогою у 43 відділення поліції.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Чоловік застукав дружину з коханцем

Однак такий нестандартний підхід обманутого чоловіка поставив копів в глухий кут. Вони ніяк не можуть визначити, як кваліфікувати дії розгніваного 56-річного чоловіка.

Слід зазначити, що стаття 150 (Насильницькі дії сексуального характеру) Кримінального кодексу передбачає позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Нагадаємо, що в Переяславі-Хмельницькому, Київської області, ревнивий чоловік запідозрив, що дружина йому зраджує. Він вирішив, що дізнатися правду вдасться, тільки викравши передбачуваного суперника.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий російський співак Сергій Лазарєв днями поспілкувався з журналістами і відверто розповів про своїх дітей, і про тих жінок, які їх для нього виносили.

Також портал Знай.ua писав, що всесвітньо відомий британський актор Колін Ферт офіційно заявив, що розлучається з дружиною, з якою прожив у шлюбі 22 роки.