Надзвичайна історія сталася у штаті Північна Кароліна, що в США. Там чоловік, який провів у шлюбі понад 12 років, довів, що дружина зраджувала йому з колегою по роботі. Відтепер, коханець має заплатити йому понад пів мільйона доларів.

Як відзначається, Кевін Ховард, так звали чоловіка, скористався законом, згідно з яким мав право подати до суду на людину за “цілеспрямовані втручання в шлюбні стосунки”. Щоправда, у більшості штатів закон такий скасували. Але в Міссісіпі, Нью-Мексико, Південній Дакоті, Юті і Північній Кароліні, а також на Гавайських островах він і досі діє.

Все розпочалося з того, що дружина попросила його про розлучення. Спочатку пара ходила до сімейного психолога, але марно. Тоді чоловік найняв приватного детектива, який і з’ясував, що дружина зраджувала йому з колегою по роботі. Після цього Ховард звернувся до суду і виграв. Тепер коханець дружини має заплатити $ 750 тис. Кевін розлучився. За його словами, справа була не в грошах.

Нагадаємо, у Сумах на заводі прогримів вибух, десятки постраждалих: кадри з місця події.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, донька президента без спідньої білизни зводить з розуму: гарячі фото злили в Інтернет, відбирає мову.

Також Знай.uа писав, що кумедний пес з людським обличчям прославився на весь світ: "Його морду порівнюють з...".