Стало відомо, що в п'ятницю, 20 грудня, 98-річного чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа поклали в лікарню.

Королева Єлизавета і принц Філіпп

Букінгемський палац стверджує, що це лише "запобіжний захід". Філіп пройде обстеження через проблеми зі здоров'ям, які йому діагностували раніше.

Також у заяві палацу повідомляється, що принц відправився до лондонської лікарні короля Едварда VII по рекомендації свого особистого лікаря.

Він приїхав в лікарню з королівського маєтку Сандрингем в графстві Норфолк, а його дружина навпаки, приїхала в Сандрингем з Лондона. 19 грудня вона представила в новообраному парламенті програму уряду Бориса Джонсона.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Королева Єлизавета і принц Філіпп

Слід зазначити, що герцог Единбурзький, принц Філіп відійшов від публічного життя ще в серпні 2017 року.

Після серпня 2017 року він з'являвся на публіці лише в компанії зі своєю дружиною та іншими членами королівської сім'ї на заходах, зокрема, святкові богослужіння в церкві.

Очікується, що принц Філіп проведе в лікарні кілька днів.

Нагадаємо, що відбувся урочистий прийом для дипломатичного корпусу в Букінгемському палаці в Лондоні. Він організований королевою Єлизаветою II.

Як повідомляв портал Знай.ua, королівська пара отримав новий удар: проти Меган Маркл і принца Гаррі збунтувалися піддані їх графства і вимагають позбавити герцогів Сассекських їх титулу.

Також портал Знай.ua писав, що королева Великобританії Єлизавета II вирушить у свій палац Сандрингем в графстві Норфолк. За багаторічною традицією, саме в цій заміській резиденції сім'я монарха зустрічає Різдво.