Експерти склали список того, що найчастіше крадуть у готелях. Виявилося, що найдорожчі речі крадуть гості найбільш фешенебельних готелів.

Відповідне дослідування провели експерти путівника по готелях Wellness Heaven, які опитали майже 1160 європейських власників готелів.

"Переважна більшість гостей забирають з собою рушники й халати - 77,5 і 65,1% відповідно", - йдеться у висновку дослідження.

Крадіжка в готелі, фото: oxu.az

Часто туристи також забирають з собою вішалки (49,3%), ручки (39,1%), столові прилади (33,6%) та косметику (32,8%). Готельєри відзначили інтерес мандрівників до батарей (22%), творам мистецтва (20,2%), ковдр та подушок -15,6 і 14,3% відповідно. Одинадцяте місце посів посуд (12,7%).

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Крім таких, здавалося б, звичайних крадіжок, є ряд вражаючих, коли гості виносили з готелів самі неочевидні для крадіжки речі", - пише путівник.

Згідно з опитуванням, серед найдивніших крадіжок в готелях респонденти назвали змішувачі для ванної, рояль, стереосистему, номер з дверей кімнати, опудало кабана, столовий сервіз і квіти.

Нагадаємо, 8-річна дівчинка впоралася зі злочинцем, не чекаючи поліції: поліцейські можуть здавати посвідчення.

Як повідомляв портал Знай.uа, акторка "полунички" багато років приховувала від хлопця свою професію: пікантну таємницю дізнався весь світ.

Також портал Знай.uа писав, що помер легендарний французький модельєр Патрік-Луї Віттон: "Всі думки з його сім'єю".