15-річний підліток по-звірячому побив однолітка в місті Тутаеве Ярославської області. Інцидент трапився у Росії.

На відео видно, як Тимур ліктями розбиває своєму супротивнику обличчя, а потім починає люто бити його ногами по голові. Школяр з травмою черепа потрапив у лікарню.

Як нам повідомило джерело, близьке до слідства, бійка сталася через дівчину. Вона пішла від Тимура до іншого, але хлопець вирішив відбити її назад. Старший брат підлітка, до речі, вже мотає термін. Він був засуджений за торгівлю наркотиками.

У Ярославській області Слідчий комітет порушив кримінальну справу після того, як в мережу потрапило відео, на якому підліток б'є однолітка.

На кадрах видно, як компанія хлопців і дівчат щось обговорює, після чого один з них починає бити по обличчю іншого. Підліток отримував удари по боках і голові, а також по обличчю. Інші підлітки ніяк не намагаються втрутитися і зупинити побиття.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

бійка українців з ромами в Словаччині, кадр з відео

За даними слідства, потерпілому 13 років, нападникові — 15 років. СК порушив кримінальну справу за пунктом "а" частини 3 статті 111 КК РФ ("Навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю у відношенні малолітнього з хуліганських спонукань групою осіб"). Нападника затримали, слідство клопоче про укладення його під варту.

Нагадаємо, провал законопроєкту №2543 зупинить інвестпроекти в Україні, - екс-губернатор Херсонщини.

Як повідомляв Знай.uа Арнольд Шварцнеггер похвалився своїм хвостатим другом: відео з офісу.

Знай.uа писав, "Не знищуйте інтернат": під Запоріжжям змучені батьки перекрили дорогу, - куди подіти діток з діагнозом".