Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер показав оновлений і омолоджений склад уряду Фінляндії. Відповідне фото він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Санна Марін

Так, блогер опублікував фото нового уряду Фінляндії, на якому зображені молоді представниці країни. Відзначається, що в жодної з них немає навіть 35 років.

"Нічого незвичайного це просто новий уряд Фінляндії. Міністр освіти Лі Андерсон - 32 Роки. Міністр фінансів Катрі Кулмуні - 32 Роки. Прем'єр-міністр Санна Марін - 34 Роки. Міністр внутрішніх справ Марія Охісало - 34 Роки", - написав Шнайдер.

Користувачі захопилися успішними представницями і деякі почали висувати порівняння з Україною.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Головне, щоб вони були не тільки молодими, але й грамотними", "Так Фінляндія живе при соціалізмі, а ми в дикому неприборканому капіталізмі!", "Жінка - керівник , це дуже до речі навіть добре..", "найуспішніша фінська реформа освіти дає свої плоди! А в Україні ідіоти від освіти все свій убогий винаходять велосипед", "Та й і у нас "тренд... молодих ліц" у розквіті…", - прокоментували користувачі.

Нагадаємо, що українці вимагають від Зеленського забути про кортежі, легалізувати проституцію і урізати зарплати суддів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у наступному році Кабмін виділить понад 47,5 мільярдів гривень на забезпечення в повному обсязі фінансування пільг і субсидій.

Також портал Знай.ua писав, що цього літа бізнесмен і IT-фахівець Дмитро Дубілет оголосив про розлучення з дружиною, з якою почав зустрічатися з 2002 року. Як він сам повідомив в соцмережі, з Катериною Кузьменко залишився друзями і бізнес-партнерами, але їх тривалі стосунки, на жаль, зберегти не зміг.