Стало відомо, що учасники акції протесту разом з деякими опозиціонерами провели всю ніч у наметах на проспекті Руставелі в грузинській столиці Тбілісі. Про це повідомляє "Грузія Online".

Протест в Грузії

Так, основна вимога протестуючих є призначення дострокових парламентських виборів за пропорційною системою. Вони заявляють, що не зрушити з місця доти, поки уряд не піде на поступки.

Протест в Грузії

У п'ятницю, 15 листопада, на проспекті Руставелі пройшли масові акції протесту, які почалися напередодні після того, як депутати провалили голосування за реформу виборчої системи. Під будівлею парламенту влаштувало протест громадський рух під назвою "Соромно!", в результаті літніх акцій якого влада дала обіцянку про перехід на пропорційну систему.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Протест в Грузії

Нагадаємо, що під Верховною Радою зібралися працівники освіти, які вимагають від уряду, щоб ті звернули увагу на науку і педагогічну діяльність.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чилі охопили масові протести — люди вийшли на вулиці проти підвищення цін на проїзд в метро.

Також портал Знай.ua писав, що під Офісом Президента розпочалася акція протесту, яку організувала профспілка залізничників і транспортних будівельників України.