Доцента Спбду Олега Соколова звинуватили у вбивстві своєї співмешканки та студентки Анастасії Єщенко. На засіданні суду він розплакався, відео одразу ж з'явилося в мережі.

Сльози стали реакцією підсудного на запитання, чи шкодує він про вбивство дівчини. До цього адвокат Соколова повідомляв, що історик "кається і не може перебувати на свободі". За його словами, обвинувачений буде просити суд відправити його в СІЗО.

Він розповів, що "дівчина, яка здавалася ідеалом, поступово перетворилася в істоту із страшної казки". За словами історика, вона погрожувала йому ножем.

Єщенко і Соколов, LiveJournal

Жертва була коханою доцента і проживала з ним в квартирі на набережній Мойки. Саме там і були знайдені останки дівчини. Соколов пізніше оформив явку з повинною і визнав провину після того, як його врятували з річки з переохолодженням, коли він викидав її руки в рюкзаку.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Слідство з'ясувало, що кандидат історичних наук Олег Соколов застрелив Анастасію Єщенко та сховав труп. Він вирішив позбутися тіла і розчленувати його. Це сталося 7 листопада.

Анастасія Єщенко та Олег Соколов. Фото: gazeta.ru

В той фатальний день Соколов сховав тіло. Позбувся він від нього лише 9 листопада. Перед цим злочинець розчленував тіло - він відсік дівчині руки й голову. Відрізані руки він запхав в рюкзак і збирався викинути їх у річку Мийку. З-за того, що Соколов був напідпитку, він звалився в річку. Його витягли, доставили в лікарню, а після ним зацікавилися поліцейські.

Олег Соколов і його студентка, mayday

Під час обшуків у його квартирі правоохоронці знайшли ножівку, ножі, сокиру, обріз, з якого ймовірно була вбита Єщенко, і відрізану голову загиблої дівчини.

Нагадаємо, знаменитий історик виявився маніяком.

Як повідомляв Знай. ua, ким був історик-маніяк Соколов з комплексом Наполеона до страшного злочину.

Також Знай. ua писав, що в мережі спливли останні фото жертви маніяка-історика Соколова.