У справі підозрюваного у вбивстві 24-річної студентки доцентом Інституту історії Санкт-Петербурзького державного університету Олегом Соколовим спливли нові деталі, пише Рoliteka.

Так, близька подруга вбивці впевнена, що його дружина все знала, але робила вигляд, ніби нічого не відбувається. Тому в родині скандалів ніколи не було. Більше того, за її словами, Олег – прекрасний батько. Остання дружина народила йому двох дочок, яких Соколов обожнював.

Варто відзначити, що не всі відгукуються виключно позитивно про професора. Так, раніше колишній студент Соколова і однокурсник його жертви Анастасії Єщенко Василь Кунін на своїй сторінці в Facebook написав, що той був відомий своєю нетерпимістю і неосудністю.

Єщенко і Соколов, LiveJournal

"Огидно те, що це не сталося, як грім серед ясного неба. У березні 2018 року я писав відкрите звернення до директора Істфаку Спбду, в якому просив розібратися в інциденті, коли Соколов за допомоги своїх шанувальників викинув з публічної лекції хлопця, який посмів його критикувати. Чи потрібно говорити, що все спустили на гальмах. Потім була заява від студентки, яка перебувала в романтичних зв'язках з Олегом Валерійовичем і яку він періодично лупцював. Поліція ніяк не відреагувала на заяву", - написав студент.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Соколов і його жертва

Історик-вбивця Олег Соколов і розчленована Анастасія Єщенко танцюють в костюмах імператора Наполеона і його дружини Жозефіни. Відрізавши дівчині руки, ноги і голову, професор мав намір одягти мундир французького імператора і застрелитися біля пам'ятника перемоги Росії над Наполеоном перед Зимовим палацом

Нагадаємо, знаменитий історик виявився маніяком: ходив з відрубаними жіночими руками в рюкзаку.

Як повідомляв Знай. ua, спливло минуле історика-маніяка, який відрубав руки дівчині: "Наполеон і Жозефіна..."

Також Знай. ua писав, про найбільш точні передбачення все розставили по місцях.