У Франції встановили екологічний і кліматичний надзвичайний стан. У країні прийняли відповідний закон, який передбачає такий пункт.

Про це повідомляє L'express.

Закон у Франції передбачає досягнення країною вуглецевої нейтральності до 2050 року. Так, до 2030 року Франція повинна зменшити споживання викопного палива на 40%. У 2022 році в країні повинні закрити останні вугільні електростанції.

Глобальне потепління

Також закон передбачає активне розширення біогазової енергетики та поступову програму оновлення енергопостачання житлового сектора у Франції.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Зазначається, що остаточну редакцію кліматичного закону прийняли на Національних зборах 26 вересня після того, як Міжурядова група експертів зі зміни клімату 8 серпня опублікувала звіт про катастрофічні наслідки змін клімату.

глобальне потепління

Варто додати, що у 2015 році було підписано Паризьку угоду про зміну клімату. Головна мета угоди – утримати глобальне потепління на рівні не більше двох градусів Цельсія у порівнянні з періодом до індустріальної революції. Однак багато хто вважає, що ця мета є вже недостатньою.

Нагадаємо, що Пальчевський з гумором нагадав Зеленському про "посадки": "Яку весну мав на увазі президент?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Путін намагався розв'язати ще одну війну: відправив два контейнери грошей, деталі.

Також портал Знай.uа писав, що Богдан відповів на головне питання українців про продаж землі: хто та коли зможе отримати заповітні "сотки".