Підозрюваний у вбивстві 24-річної дівчини доцент Інституту історії Санкт-Петербурзького державного університету Олег Соколов оформив явку з повинною.

Про це стало відомо завдяки заяві його адвоката Олександра Почуєва, яку він озвучив російським журналістам.

Олег Соколов і його студентка, mayday

За словами адвоката, злочин було скоєно у стані афекту чи сильного алкогольного сп'яніння. Російські журналісти писали, що в суботу вранці, 9 листопада, його було затримано в Маріїнській лікарні Петербурга. Туди його було доставлено з переохолодженням після того, як його виловили з річки Мойка приблизно о п'ятій годині ранку неподалік від свого будинку. Він намагався втопити рюкзак, в якому знаходилися відрубані руки жінки, але при цьому впав у воду.

У квартирі Соколова раніше було знайдено тіло розчленованої 24-річної жінки. Вбита – колишня студентка Соколова, з якою, як вважають, його пов'язували професійні і романтичні відносини.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Олег Соколов, Обласна рязанська газета

Нагадаємо, що зараз Соколов очолює загальноросійський Військово-історичний рух, проводить реконструкції військових битв періоду наполеонівських воєн. Раніше Російське військово-історичне товариство видалило інформацію про Олега Соколова зі свого сайту, заявивши, що він не є членом товариства. З 2008 року студенти Соколова скаржилися на нього через "ознаки нетерпимості та божевільності".

У справі про вбивство 24-річної аспірантки СПбГУ викладачем і за сумісництвом коханцем з'явився несподіваний поворот. Водолази, які досліджували річку Мойка в Санкт-Петербурзі, куди 63-річний історик напередодні намагався скинути рюкзак з відрізаними руками, знайшли не те, що шукали.

Фахівці, намагаючись знайти останки тіла жертви "Наполеона", виявили скелет іншої людини. Як давно останки знаходилися в воді, а також особистість буде встановлено, найімовірніше, найближчим часом.

Нагадаємо, спливло минуле історика-маніяка, отрубившего руки дівчині: "Наполеон і Жозефіна...".

Як повідомляв Знай.uа з Русанівського каналу виловили понівечені останки, кров холоне: вбили і розіпхали по пакетах.

Знай.uа писав, у Путіна запропонували операцію через повернення Криму Україні: "Розчленувати Росію".