У Казахстані стався кричущий випадок викрадення дитини у всіх на очах. Маньяк обманом виманив дівчинку з дитячого саду, сказавши, що за нею вже приїхав батько.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Мурзилка", прикріпивши відеозапис з моменту викрадення.

На відео можна побачити чоловіка середніх років, середньої статури. Від камер від намагається відвертатися, постійно розмовляє по телефону.

По камерам, встановленим у холі дитячого садка, вдалося визначити особистість злочинця. Правоохоронці вирушили на його квартиру.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Повідомляється, що вдома маніяка не було, проте поліцейські знайшли таке, від чого кров холоне в жилах - частину викраденої дівчинки. За даними джерела, в квартирі, в сміттєвому відрі, правоохоронці виявили її відрізану голову.

Відомо, що вбивця все ще знаходиться на волі.

Нагадаємо, в Києві до довічного позбавлення волі засудили 30-річного чоловіка, який убив двох людей з вогнепальної зброї. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури. Крім того правоохоронці довели і замах на життя, який він здійснив перед затриманням.

Зараз вже відомо, що в жовтні 2014 року жертвами вбивці стали двоє киян, які надавали послуги з автоперевезення. Після чого вбивав своїх жертв пострілом в голову і в подальшому закопував у лісосмузі під Києвом.

"Щоб заволодіти автомобілем потерпілих, вбивця домовлявся з ними про зустріч у безлюдних місцях у нічний час. Підозрюваний вбивав своїх жертв пострілами в голову. Їх тіла чоловік спочатку ховав у гаражі, а потім перевозив у лісосмугу під Києвом і закопував. Машини жертв зловмисник переганяв р. в Миколаїв, де збував на розбирання", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Знай.uа", копи схопили невловимого ката, весь світ застиг в очікуванні.

Також "Знай.uа" писав, що величезне свято на яхті закінчилося страшною трагедією.