Принц Вільям відверто зізнався, що бути батьком дуже стомлююче заняття, і в будь-який вільний час він воліє просто спати. Про це він повідомив під час бесіди з британським рок-музикантом Еріком Клептоном у четвер, 7 листопада.

Сім'я Кембриджських

З'ясувалося, що 37-річний принц Вільям і Ерік є давніми друзями.

У розмові музиканта з герцогом стало відомо, що у спадкоємця престолу абсолютно не вистачає часу на хобі.

"З дітьми досить складно виділити вільний час… У будь-який вільний час я сплю!", - зізнався багатодітний батько.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

В цей же вечір принц Вільям зустрівся з лікарями, які надали допомогу в надзвичайній ситуації, а також фельдшерами і пілотами.

Слід зазначити, що герцогиня Кетрін протягом декількох років користується послугами першокласної няні Марії Терези Туррион Борралло, яка закінчила престижний британський коледж Норленд. Марія родом з Іспанії. Працює у королівської пари з 2014 року. Більше того, її походження дозволяє викладати старшим дітям іспанська. Також Борралло вважаючи за краще носити на роботі коричневу уніформу, білі рукавички і кілька старомодну капелюх.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

До того ж, крім няні з дітьми займаються бабуся і дідусь з боку матері.

Теща і тесть не проживають в Кенсингтонському палаці, так як вони не є членами королівської сім'ї. Періодично принцу Вільяму доводиться доглядати за дітьми.

Герцог має можливість практично не бачити своїх дітей, однак він прагне дати їм те, чого сам був позбавлений в дитинстві.

"Це мої діти. Досить складно проводити з ними час. У будь-який вільний час я намагаюся побачитися з ними", - зазначив Вільям в бесіді з музикантом.

Принц Вільям

Нагадаємо, що Кейт і Вільям повертаються до королівського боргу після подорожі Пакистаном. Королівська пара насолоджувалася короткою перервою після приїзду і проводила час зі своїми дітьми.

Як повідомляв портал Знай.ua, члени королівської родини Великобританії відвідали макове Поле Пам'яті у Вестмінстерському абатстві і віддали данину пам'яті полеглим у Першій світовій війні.

Також портал Знай.ua писав, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон стане королевою-консортом, коли її чоловік, принц Вільям, займе монарший престол. Кейт особливо полюбилася британцям своїм одночасно простим, але гідним королівської корони поведінкою.