Кейт Міддлтон познайомилася з принцом Вільямом під час навчання в університеті Сент-Ендрюса, у 2001 році. А вже наступного року у них почався роман. Правда пропозиції від принца Вільяма довелося чекати довго.

Заручилася пара у 2011 році. Згідно зі словами королівської експертки Кеті Ніколл, перебуваючи у Кенії, принц Вільям зробив Кейт пропозицію руки та серця. Після повернення в Британію Вільям і Кейт повідомили родину про пропозицію, а 16 листопада, об 11:05 була опублікована прес-заява із новиною на офіційних сторінках Королівської родини у Facebook і Twitter.

Кейт Міддлтон

Опісля принц Вільям та Кейт Міддлтон дали перше спільне інтерв'ю і таким чином світу була представлена наречена спадкоємця британського престолу. Один із друзів Кейт з початкової школи підкреслив, що тоді Міддлтон "звучала зовсім по-іншому"

"Вона сильно змінилася. Найсмішніше, що її голос повністю змінився. Вона звучала дуже шикарно, і вона безумовно не так добре говорила, коли ми були в школі", - розповів шкільний друг. Шкільний друг Кейт Міддлтон

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Повідомляється, що Кейт пройшла підготовку перед входженням до монаршої родини. Про це заявив королівський кореспондент Ешлі Пірсон, який дізнався, що Міддлтон отримувала уроки, як бути королівською дружиною. Також повідомляється, що "з самого початку Кейт Міддлтон отримувала велику підтримку від Королівської родини, надання якої доручила сама Королева"

Майбутній герцогині довелося навчатися, наприклад, як сидіти, як правильно виходити з карети, як правильно нахилятися, отримуючи квіти. Відзначається, що жінці у її положенні потрібно знати навіть найдрібніші деталі етикету.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Кейт Міддлтон і принц Вільям у колі родини

Нагадаємо, раніше Кейт і Вільям розпочали подорож Пакистаном

Як повідомляв портал "Знай.ua", очікується спільний вихід герцогів Сассекських та Кембриджських

Також "Знай.ua" писав, що британська королева Єлизавета II та принц Філіп скоро відзначатимуть 72-річчя подружнього життя