Члени королівської родини Великобританії відвідали макове Поле Пам'яті у Вестмінстерському абатстві й віддали данину пам'яті полеглим у Першій світовій війні. На заході були герцоги Кембриджські та Сассекські.

Зазначимо, що до них мала б приєднатися герцогиня Корнуолльская Камілла, однак за станом здоров'я їй довелося пропустити цей захід. Меган Маркл для виходу у світ обрала темне пальто з великою брошкою у вигляді маку, шкіряні чоботи та темно-синю шляпку й рукавички. Її чоловік прин Гаррі був одягнений у традиційну парадну форму.

Меган Маркл

Меган і Гаррі також зустрілися з сім'ями військовослужбовців в громадському центрі Broom Farm у Віндзорі. Вони поклали на полі поминальний хрест, а також взяли участь у хвилині мовчання.

Кейт Міддлтон у свою чергу взяла участь у запуску Національного тресту з надзвичайних ситуацій у Сен-Мартен-у-Полі. Цікаво, що Маркл обрала доволі нетрадиційну форму маку на брошці. Кейт Міддлтон же носила мак, який був більш впізнаваний.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Брошка Міддлтон несе також феміністичне значення. Її створили спеціально для вшанування пам’яті мужніх жінок, які служили та втратили життя внаслідок Першої світової війни. Її може придбати кожен охочий, адже вона продається у вільному доступу в мережі й коштує 29,99 фунтів.

Нагадаємо, раніше королева Єлизавета відмовилася від хутряного одягу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принци Гаррі та Вільям об'єднаються заради святої мети.

Також "Знай.ua" писав, як Кейт Мідллтон завоювала беззаперечний авторитет у королівській родині.