Дружина принца Гаррі Меган Маркл зізналася, з якими труднощами їй довелося зіткнутися з тих пір, як вона стала членом королівської родини. Відповідні кадри опублікував The Guardian.

Так, днями на британському каналі ITV показали документальний фільм "Гаррі і Меган: африканська подорож". У ньому показали кадри з туру герцогів Сассекських разом з їхнім сином Арчі в Африку.

Автор фільму Том Бреді поцікавився у неї, як вона справляється з постійним увагою і неймовірними чутками ЗМІ. Маркл розповіла, що друзі намагалися відрадити її від даного шлюбу. Однак тоді вона не сприйняла серйозно побоювання друзів.

"Мої британські друзі сказали мені: "Впевнені, що він (принц Гаррі. — Прим. ред.) чудовий, але ти не повинна цього робити, тому що британські таблоїди зруйнують твоє життя". Але я дуже наївна, я американка, і у нас такого немає. Я відповіла їм: "Про що ви говорите? У цьому немає ніякого сенсу! Про мене не пишуть в таблоїдах!". Так що Так... це було складно", - розповіла Меган.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію

Показати ще

Також герцогиня розповіла, що щодня намагається не просто вистояти. Вона давно сказала Гаррі, що сенс життя в тому, щоб процвітати і відчувати себе щасливим.

"Я ніколи не думала, що це буде легко, але я думала, що це буде справедливо. І це те, з чим дійсно складно змиритися. Якщо б все було чесно, якби я щось зробила не так, я б перша сказала: "О Боже, мені так шкода! Я б ніколи так не надійшла". Але коли люди говорять такі речі, які не відповідають дійсності, і їм відповідають, що це неправда, їм все одно вирішують їх говорити, і я не знаю нікого в світі, для кого це було б нормально", - повідомила вона.

Нагадаємо, Меган Маркл дізналася, що думає принц Гаррі про її фігуру, вагітність не пройшла безслідно.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл з'явиться на телеекранах.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям Меган Маркл.