У Білорусі молода дівчина влаштувала неймовірну і водночас унікальну фотосесію. Слід зауважити, що підійшла до фотографування юна модель дуже креативно. Так, вона сфотографувалася, як плаває по полю, де щойно зібрали картоплю. Відповідні знімки з'явилися у Facebook-спільноті " Саркастические Фразы".

Всього фотографій чотири, але це не завадило дівчині розповісти цікаву і досить креативну історію. Так, на першому знімку "спортсменка" намагається пригнути з висоти у поле, яке прирівнюється до басейну. Вже на інших двох фотографіях дівчина підкорює так звані картопляні поля. А не четвертій, молода фотомодель стоїться на п'єдесталі із мішком картоплі, який вона виграла, отримавши перше місце.

Зауважимо, що людям така фотосесія сподобалася, навіть, жартують, що Лукашенко оцінив би.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Нагадаємо, раніше Лукашенко сказав, що Європі необхідно приймати більш рішучі заходи, щоб надати Україні допомогу в закінченні війни. Президент Білорусі зазначив, що в конфлікті на Донбасі з'явилися позитивні зрушення, і що ситуація поступово налагоджується. Але, наголосив Лукашенко, Європа повинна більш активно діяти, щоб війна закінчилася.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після приїзду Лукашенка Зеленський розговорився про Білорусь та Польщу

Також "Знай.ua" писав, що білоруський президент Лукашенко захистив Зеленського від преси