У понеділок, 14 жовтня, Кейт Міддлтон і принц Вільям прибутку з офіційним п'ятиденним візитом до Пакистану. Герцогиня вразила неймовірними нарядами під час заходів, в тому числі елегантними традиційними образами.

Кейт Міддлтон з'явилася в блакитному шальвар-каміз (традиційний одяг в Азії) — плаття з брюками. Схожий наряд одягала принцеса Діана в 1996 році в ході свого візиту в Пакистан.

Одяг створив місцевий бренд Maheen Khan. Вона доповнила Наряд тефлями тілесного кольору New Look з відкритою п'ятою і стійким невисоким каблуком — вартістю всього 30 доларів.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Подружжя також побували в національному парку. Для виїзду на природу герцогиня змінила своє взуття на туфлі з ще більш низьким каблуком — від Russell & Bromley вартістю 234 долара.

Також в одному з виходів Кейт наділу шкіряний жилет від Really Wild поверх коричневою сорочки, з коричневою спідницею і шоколадними чобітьми, також від Really Wild. І жилет, і чоботи - це перероблені речі, які вже бачили на герцогині. Схожий образ колись бачили на принцесі Діані.

Нагадаємо, Меган Маркл і Кейт Міддлтон здолали ворожнечу і пішли війною на стрес.

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Міддлтон в компанії 1000 копів залишає Британію.

Також Знай. ua писав, що сім'я Кейт Міддлтон опинилася в центрі скандалу.