Двом дружинам принців, двом чарівним герцогиням - Кембріджсьій і Сассекській - важко співіснувати в королівській сім'ї без заздрості одна до одної.

Ще недавно західна преса обсмоктувала інформацію про те, що Меган Маркл хоче покинути Великобританію і переїхати в США, оскільки не бажає постійно знаходитись в тіні Кейт Міддлтон. А тепер стало відомо, що і у Кейт Міддлтон є причина заздрити своїй родичці. Про це повідомляє видання US Magazine.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Незважаючи на те, що Кейт Міддлтон нібито цілком вільно почувається в якості члена королівської сім'ї, вміло поєднуючи материнство, шлюб і громадські обов'язки на очах у всього світу, насправді це дається їй не так вже й легко.

"Кейт все ще знаходить ці грандіозні публічні події гнітючими. Вона завжди була сором'язлива за своєю природою. По правді кажучи, вона заздрить тій легкості, з якою її невістка Меган тримається перед натовпом"», - повідомляє інсайдер.

А от для Меган Маркл, колишньої американської актриси, виступи на публіці і спілкування з незнайомими людьми не є жодною проблемою, адже вона свідомо обрала собі кар'єру публічної персони. У той час, як Кейт потрапила під приціл фотокамер лише завдяки її знайомству з принцом.

Проте, зовні Міддлтон прекрасно справляється зі своїми психологічними труднощами, "наклеюючи на обличчя широку посмішку", зазначає видання.
"Вона знає, що на ній лежить відповідальність і вона повинна знаходитися попереду і в центрі, з огляду на те, що в майбутньому її чоловік стане королем і всі ці заходи будуть проводитися в його честь. Це те, з чим вона буде стикатися все життя", - пише видання.

Британська королева Єлизавета II взяла герцогиню Кембріджську під своє "крило" і допомагає дружині свого онука підготуватися до ролі королеви-консорт. Кейт потроху бере на себе все нові і нові обов'язки. Так що, коли прийде час, для Кейт не стануть шоком зміни в її житті.

Експерти з мови жестів відзначають, що за останні кілька років Кейт Міддлтон стала поводити себе набагато вільніше, стала більш впевненою в собі. Вона вийшла з тіні свого чоловіка і стала "королівської зіркою" сама по собі.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон готується до нової ролі

Як повідомляв портал Знай.ua, Маркл оголосила війну Міддлтон: дворецький підслухав у королівському палаці дивні речі.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл вперше після пологів вийшла у світ: королева змусила