В Австралії місцева жителька виявила у себе вдома в унітазі змію, яка пожирала щура. На фото, яке зробила жінка, звернуло увагу видання The Mirror.

Так, в суботу, 12 жовтня, кондитер Жана Енглер прокинулася о 4 годині ранку за місцевим часовим поясом і попрямувала в туалет. В унітазі австралійка помітила пітона, який їв щура.

"Я була збита з пантелику. Єдиною моєю думкою було: "що за?!"" — розповіла вона.

Потім жінка вирішила розбудити свого сина для того, щоб показати йому це незвичайне видовище. Вона повідомила, що її дитина був просто вражений цією ситуацією.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

"Його захопило, що змія їла щура прямо у нас на очах і, здається, не була проти свідків", — поділилася Енглер.

зрештою, жінка пішла на роботу, а коли повернулася назад, то в унітазі вже не було ні змії, ні "корми" - щури. Також австралійка дуже сподівається, що рептилія більше не повернеться назад.

Нагадаємо, що фермери одного поселення в Нігерії побачили біля своїх будинків гігантську змію. Її живіт буквально розпирало від того, що знаходилося всередині.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчений і екстремал Адам Торн провів неймовірний експеримент. Він дозволив пітону вкусити себе за лікоть, щоб показати, що буває після укусу і наскільки сильним є біль.

Також портал Знай.ua писав, що в один із супермаркетів Харкова прийшов покупець, на шиї якого відпочивав двометровий пітон.