Вчений та екстремал Адам Торн провів неймовірний експеримент. Він дозволив пітону вкусити себе за лікоть, аби показати, що буває після укусу та наскільки сильним є біль.

Експеримент проводився для передачі "Королі болю" (Kings of Pain). Відповідне відео з укусом пітона з'явилося на офіційній сторінці шоу у YouTube.

На відео Торн з захисною маскою на обличчі підходить до змії та підставляє їй оголену ліву руку. Пітон 1,8 метра в довжину впивається в його руку, залишаючи глибокі криваві рани. Експеримент проводився для оцінки рівня болю. Обличчя Торна після укусу говорить саме за себе.

Пітон — неотруйна змія, сягає від одного до семи метрів в довжину. Як правило, ці плазуни живляться ссавцями, птахами і великими ящірками, захоплюючи здобич цілою. Можуть обходитися без їжі до 1,5 років. Пітони небезпечні для людини, тому дослідники закликають не повторювати подібного.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Показати ще

Зазначимо, що у шоу "Королі болю" Аллева і Торн подорожують по світу і навмисно піддають себе нападів небезпечних звірів і комах. Сміливці розробили 30-бальну шкалу для оцінки інтенсивності й тривалості болю.

Нагадаємо, у Сумах на заводі прогримів вибух, десятки постраждалих: кадри з місця події.

Як повідомляв Знай.uа, донька президента без спідньої білизни зводить з розуму: гарячі фото злили в Інтернет, відбирає мову.

Також Знай.uа писав, що кумедний пес з людським обличчям прославився на весь світ: "Його морду порівнюють з...".