Стало відомо, що пресненський районний суд прийняв на розгляд позов московського жителя, який пред'явив звинувачення компанії Apple у "доведенні до гомосексуалізму", а також зажадав виплату компенсації в 1 млн рублів за "моральні страждання і душевну шкоду".

Так, в цьому документі зазначено, що заявник кілька років тому завантажив на свій смартфон з App Store додаток для операцій з криптовалютами. Влітку поточного року користувачеві на гаманець переслали 69 GayCoins, і це супроводжувалося повідомленням англійською мовою, яке переклав як "Не засуджуй, не спробувавши".

"Я подумав, дійсно, як можна судити про щось, не спробувавши. І вирішив спробувати одностатеві відносини", — розповів заявник.

Таким чином, він звинуватив компанію Apple за те, що та "підштовхнула його до гомосексуалізму".

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

За два довгих місяці москвич "загруз в інтимній близькості" і почав зустрічатися з чоловіком. Також він заявляє, що з тих пір його життя значно змінилася в погану сторону, він "не може вибратися назад" і поняття не має, як про це повідомити батькам.

У липні 2019 року уповноважена з прав людини в РФ Тетяна Москалькова зажадала росіян не порушувати права гомосексуалістів. До того ж, вона заявила про необхідність знайти баланс інтересів" з керівниками ЛГБТ-спільноти.

Нагадаємо, що новенький iPhone 11 перевірили на міцність.

Як повідомляв портал Знай.ua, новенький iPad 7 2019 року перевірили на ремонтопридатність.

Також портал Знай.ua писав, що iPhone 11 зламали за 2 секунди.