Шестирічний принц Джордж вже третій рік відвідує школу Thomas's Battersea, в якій він став справжньою зіркою. Старший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма займає третє місце в черзі на британський престол.

Нещодавно юний принц запросив до себе в гості кількох своїх однокласників, серед яких від дуже популярний. Герцоги Кембриджські неймовірно раді, що їх первісток настільки добре вписався в колектив. Кейт і Вільям всіма силами намагаються сприяти його соціалізації.

Вільям і Кейт ведуть дітей в школу

Повідомляється, що свого часу від Джорджа навіть приховували, що він - майбутній король. Настільки сильно батьки хотіли щоб дитинство їхніх дітей було нормальним.

Зустріч з друзями герцоги організували в Кенсингтонському палаці, де на даний момент проживає сім’я. Правда усім гостям довелося попередньо пройти сувору перевірку служб безпеки.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Принц Джордж

"Ігри в палаці - це дещо складніше, ніж звичайний візит в гості ... Джордж, як будь-яка нормальна дитина, запросив до себе друзів. Просто не кожен раз діти потрапляють після уроків в таке місце, як Кенсингтонський палац. Це чудово для них (і для їх батьків) - опинитися в такому красивому історичному місці і побігати тут... Але це вимагає більш ретельного планування, ніж зазвичай, і все візитери палацу проходять перевірку", - повідомляє місцева преса. Місцеві джерела

Відомо, що Кейт і Вільям надають перевагу зустрічам сина із друзями саме у них вдома. Таким чином вони намагаються уникнути ризику, що принца Джорджа помітять папараці.

Нагадаємо, раніше Принцеса Шарлотта проговорилась у школі, донька Міддлтон та принца Вільяма розкрила сімейний секрет

Як повідомляв портал "Знай.ua", у школі принца Джорджа і принцеси Шарлотти герцогиня просиділа три години поспіль

Також "Знай.ua" писав, що Томас Маркл дав перше інтерв'ю після народження первістка Меган - Арчі Харрісона Маунтбеттен-Віндзор