Річард Келлахан, американський тренер з фігурного катання, був звинувачений у сексуальних домаганнях. Його вже довічно усунули від роботи.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Двоє фігуристів Адам Сміт і Крейг Мауріци звинуватили тренера в сексуальних домаганнях. Сміт розповів, що з його 14 по 16 років (1999-2001 рр..) Келлахан багато разів домагався його.

Адам Сміт

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

21 серпня набуло чинності рішення, яке назавжди усунуло 73-річного тренера від діяльності. Він не має права займатися будь-якою роботою в США, яка пов'язана з фігурним катанням.

Сміт після винесення рішення додав: "його назавжди запам'ятають як хижака, який приносив медалі корумпованій організації в обмін на безпеку".

Крейг Мауріци

Келлахан також тренеровал Тару Ліпінскі. У 1998 році на Олімпійських іграх вона стала чемпіонкою.

Винесені звинувачення Річард Келлахан заперечує.

Нагадаємо, раніше український спортсмен заглянув в очі безодні: "Один невірний рух - і все".

Також Знай.uа писав, що "Жінка – не кухарка, а капітан": Кабаєва перетворила Путіна на підкаблучника, навіть пискнути боїться.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що футболіст збірної України Ордець послав Шевченка: Циганик пояснив скандальну поведінку та її наслідки.