Виявилося, що Кейт Міддлтон у порівнянні з Меган Маркл веде себе набагато скромніше під час авіаперельотів. Про це пише Express.co.uk.

Так, герцогиня Кембриджська одного разу відмовилася від пропозиції підвищити свій квиток до першого класу. Це трапилося в 2008 до того, як вона стала герцогинею. Але на той момент вона вже була в стосунках з принцом Вільямом.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кейт летіла на острів Мюстік, щоб провести відпустку з майбутнім чоловіком. На запитання членів екіпажу British Airways, хотіла б вона перейти в перший клас безкоштовно, Кейт попросила, щоб з нею поводилися як зі звичайним пасажиром.

"Будь-ласка, кличте мене Кейт", - відповіла вона тоді екіпажу.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

У свою чергу джерело з British Airways сказало: "Можливо, вона зустрічається з майбутнім королем, але вона така проста. Вперше пасажири відмовилися від можливості підвищення класу обслуговування".

Кейт Міддлтон

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Примітно, що навіть після заміжжя Кейт надає перевагу комерційним рейсам, хоча має право користуватися приватними літаками.

При цьому в червні принц Гаррі вийшов босоніж під час щорічного Google Camp у Сицилії, щоб надихнути слухачів своєю промовою про захист навколишнього середовища та зміни клімату. Проте всі помітили той факт, що він і Меган Маркл прилетіли туди на приватному літаку.

Нагадаємо, що принц Вільям звинуватив Меган Маркл і Гаррі в негідній поведінці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл оголосила Букінгемському палацу війну.

Також портал Знай.uа писав, що принц Вільям боїться, що залишиться без королівства: Меган і Гаррі руйнують монархію.