8 серпня, герцог і герцогиня Кембриджські взяли участь у плагодійному заході. Вони разом з дітьми відвідали регату The King’s Cup Regatta поблизу острова Вайт.

Про це пише People.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон для заходу одяглися в спортивний одяг : футболки, шорти, кепки і рятувальні жилети. Королывська пара зайняла місця шкіперів на двох з восьми яхт, які боролися за право отримати знаменитий Кубок короля.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Принц Вільям і Кейт взяли на регату принца Джорджа і принцесу Шарлотту. Вони плавали на яхті разом з бабусею і дідусем - батьками Кейт. Принц Джордж отримав кашкет капітана. Молодший принц Луї також був на регаті, але він перебував на острові під наглядом няні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Кубок Короля виграв британський мандрівник, телеведучий і письменник Беар Гріллс. Принц Вільям посів третє місце, а Кейт - сьоме.

На заході не обійшлось і без курйозів. Повідомляється, що однієї миті Кейт Мідлтон просто прийшла до істерики, коли принц Джордж з'їв мурашки на парусній регаті.

Нагадаємо, елітну квартиру, в якій колись жила Кейт Міддлтон, продали з молотка за шалені гроші. Вартість неруховості зросла в рази після того, як Кейт стала дружиною принца Вільяма.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон і принц Вільям на межі, втомилися терпіти: "Один маршрут, але різні човни".

Також Знай.ua писав про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл виставила жорсткий ультиматум. Королівська родина не знає, як діяти.