Стало відомо, що після танцю на чемпіонаті світу з танго в Аргентині росіян Кирила Паршакова і Анни Гудини вибухнув гучний скандал.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Так, по закінченню програми, коли пара опинилася за лаштунками, Паршаков ударив партнерку кулаком в обличчя. Що помітили організатори та швидко ухвалили рішення, що дискваліфікує зі змагань російського танцюриста

Ганні запропонували написати заяву на Паршакова, від чого вона відмовилась.

У пізніше опублікованому відеозверненні, Кирило разом з Анною, повідомив, що його поведінку неправильно трактують.

Вчора був півфінал Чемпіонату світу, і сварка виникла тому, що станцювали не так як нам би хотілося дуже прикро, що наші емоції побачили і неправильно сприйняли деякі люди з організаторів.

"Нам дуже шкода, що така ситуація привела нас до дискваліфікації, ну що ми можемо тут сказати… Нам не те, що образливо, шкода, сумно, хочеться ридати… Просто мрія не здійснилася", - сказав Паршаков.

Кирило Паршаков і Анна Гудино – не тільки партнери по танго, вони чоловік і дружина. Їх трирічна перерва у виступах на чемпіонаті світу була пов’язана з народженням дитини.

Нагадаємо, що Влад Яма опублікував три фотографії, на яких позує разом з ще однією суддею "Танців з зірками" балериною Катериною Кухар.

Як повідомляв портал Знай.ua, Влад Яма порадував мережу новим фото і заінтригував новий сезоном проектом "Танців з зірками".

Також портал Знай.ua писав, що відомий український балерун Сергій Полунін став володарем високого академічного звання в окупованому Криму.