Так, скандал навколо подружжя Сассекских продовжує зростати. До того ж, Меган Маркл і принц Гаррі підлили маса у вогонь, розмістивши у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram чергову "надихаючу цитату".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Робіть добрі справи, де б ви не знаходилися. Взяті разом, ці частинки доброти заполонять весь світ", — призвели Меган і Гаррі слова Десмонда Туту.

"Надихаюча цитата дня. Бажаємо вам майбутньої чудовою тижня", — додали від себе подружжя.

Слід зазначити, що раніше вони публікували також висловлювання матері Гаррі принцеси Діани.

"Робіть добро, не чекаючи нагороди натомість. Знаючи, що, можливо, хтось може зробити те ж саме для вас", - говорить принцеса Діана.

Тим не менш, остання з цитат викликала справжній вибух в мережі. У коментарях до посту Сассексов позитивні відгуки потонули в потоці негативу.

"Це — по два приватних літака в тиждень? Ось вже точно "частинки добра". Лицеміри!", "Застосовуєте на практиці те, що ви проповідуєте!", "Вона ніколи не зрівняється з нашою чудовою королевою й іншими членами королівської сім'ї", "Вони скаржаться на пресу, але вони самі створюють собі погану славу своїми егоїстичними діями", "Поменше нотацій з їх боку — це було б і справді добру справу", "Ви персонально зруйнуєте нашу планету більше, ніж звичайних громадян", — писали користувачі.

"Це просто смішно", "Ви перетворилися на посміховисько", "Це найкраща сторінка в світі. Моя щоденна доза комедії!", — вторили їм інші.

Заодно подружжю пригадали також ремонт їх Фрогмор-котеджу за громадські гроші. А також привели в приклад Кейт Міддлтон, яка в 2013 році літала комерційним рейсом British Airways.

"Припиніть видаляти негативні пости. Чули про свободу слова?", — обурюються в мережі.

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі знову вляпалися в скандал.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі можливо є підкаблучником.

Також портал Знай.ua писав, що син насварив Меган Маркл з принцом Гаррі.