Минув рік, як відома американська акторка Меган Маркл стала дружиною принца Гаррі. Незважаючи на те що фільмографія Меган не так вже й велика, за свою акторську кар'єру (вона встигла знятися в кількох фільмах і серіалах, до того ж ролі були далеко не скромні.

Якою ще Меган Маркл ми не бачили?

Фотомодель

На початку 2000-х років Меган поєднувала роботу фотомоделі з акторським ремеслом. Втім у неї було якихось дуже непристойних зйомок. Втім і ті що є для королівської родини занадто.

Популярні новини зараз

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Рейчел

Рейчел, героїня Маркл в серіалі "Форс-мажори" (Suits), у кадрах вона виконала роль помічниці юриста. Її фірмовий стиль — спідниці-олівці, блузки і туфлі на підборах. Втім навіть у діловому вбранні Меган виглядала досить відверто та сексуально.

Варто додати, що Рейчел - це її друге ім'я і в реальному житті.

Меган топлес

Нерідко у серіалах Меган можна було побачити в одній спідній білизні. Але також їй доводилося зніматися і напівоголеною. І хоча все було прикрите і досить невинно, втім тепер, коли вона стала герцогинею, доводиться червониіти за минуле.

Постільні сцени

Втім, були в серіалі й більш відверті сцени, в яких Меган роздягалася повністю. Незважаючи на те що все булодосить невинно, а інтимними місцями у кадрі не світила інтимними місцями (серіал дивились також неповнолітні) навряд чи її королівська родина забуде ці кадр, які грають не на її користь.

Секс-працівниця

У серіалі "CSI: Місце злочину Нью-Йорк" (CSI: NY) Меган Маркл зіграла епізодичну роль секс-працівниці. Звісно ж її образ повністю відповідав ролі.

У ролі Санти Клауса

У 2006–2007 роках актриса працювала моделлю на шоу Deal or No Deal. "Робоча уніформа" при цьому була дуже відвертою.

Ідеальна фігура

Незважаючи на те що свій Instagram-аккаунт Меган видалила, згідно королівських правил, втім багато пікантних знімків звідти витекло в мережу. І зараз усі можуть милуватися її стрункою фігурою у досить відкритому вбранні.

Також Меган підтримує фігуру за допомогою йоги, на що навіть підсадила свого чоловіка принца Гаррі.

Незважаючи на такий бекграунд, Меган вже встигла стати народною улюбленицею і зразком для наслідування. Але головне — саме такою її полюбив принц Гаррі, якого не збентежили ні відверті сцени з її участю, її активна соціальна життя, ні її особливі навички, про які вона розповіла у своєму резюме.