Поблизу населеного пункту Подстепки Ставропольського району Самарської області легкомоторний літак Як-55 здійснив жорстку посадку і загорівся, загинув пілот.

Повідомляється, що на огляд місця жорсткої посадки літака в двох кілометрах на захід від села Подстепки виїхали слідчі Приволзького слідчого управління на транспорті Слідчого комітету РФ.
На землі постраждалих не виявлено.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Літак під керуванням пілота 1970 р. здійснив жорстку посадку та спалахнув. Льотчик загинув", - кажуть у прес-службі управління МНС по регіону.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як повідомляють надзвичайники, 49-річний пілот загинув на місці аварії після жорсткої посадки. Причини і обставини інциденту з’ясовують слідчі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після того як літак впав, він загорівся. На місці події працювали три пожежних розрахунки.

Нагадаємо, Міноборони Великобританії оголосило тендер на створення унікальних безпілотників, які будуть діяти в парі з військовими літаками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ задокументувала масове порушення Мінських домовленостей на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що ЗСУ знищили взводний опорний пункт терористів на Донбасі.