Стало відомо, що у суботу, 16 серпня, в результаті авіаударів Повітряно-космічних сил Російської Федерації по одному із сіл в идлибской зоні деескалації загинули 13 людей, ще 20 отримали поранення. Про це заявив глава Управління цивільної оборони Ідліб Мустафа Хадж Юсуф, передає Anadolu.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Таким чином, він вважає, що інцидент стався в населеному пункті Хас. Серед жертв атаки - вагітна жінка. До цього повідомлялося, що за минулу добу в результаті масованих ударів авіації режиму Башара Асада та його союзників по населених пунктах загинули не менше двох мирних жителів, 23 отримали поранення. За даними сирійської опозиції, авіарейд в селах Кебине (провінція Лазкийе), а також Тері, Седжне, Рекая і Хас (провінція Ідліб). До того ж, наголошується, що неподалік від міста Хан-Шейхун на півдні провінції Ідліб на північному заході Сирії, повстанці збили літак сил режиму Башара Асада.

Нагадаємо, що літак глави Міноборони "атакував" винищувач НАТО.

Як повідомляв портал Знай.ua, перший электросамолет зазнав жахливу катастрофу.

Також портал Знай.ua писав, що Росія перекинула надпотужні бомбардувальники Ту-160 до кордону з США.