Знаменита королівська пара принц Гаррі та його дружина Меган Маркл разом зі своїм маленьким сином Арчі найближчим часом збираються нанести візит в шотландський замок Балморал до британської королеви Єлизавети II. Про це повідомляє видання "The Sun".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Напередодні приїзду 38-річна герцогиня Сассекская отримала від бабусі свого чоловіка суворі вказівки щодо одягу. Так, Меган заборонили брати з собою джинси. За інформацією джерела, Єлизавета не є фанаткою такого роду одягу. Особливо їй не подобається мода на рвані джинси, які любить носити Маркл.

"Їх доведеться залишити вдома, у Фрогмор-котеджі — так само, як і взуття на танкетці, яку Її Величність пристрасно ненавидить", — розповів інсайдер.

Туфлі на танкетці Маркл кілька разів одягала на публіці.

Нещодавно дружина принца Гаррі викликала незадоволення аристократів, з'явившись на Вімблдоні в зоні для VIP-персон в джинсах. Це визнали поганим тоном.

У той же час королева настійно порадила Меган прихопити з собою в Балморал вбрання від шотландських дизайнерів, в яких вона буде з'являтися на публіці.

Нагадаємо, що Меган Маркл пішла від свого чоловіка принца Гаррі, забравши з собою маленького сина Арчі.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Меган Маркл успадкував від принца Гаррі найгірше.

Також портал Знай.ua писав, що син насварив Меган Маркл з принцом Гаррі.