Меган Маркл та принц Гаррі відзначилитри місяці з дня народження первістка Арчі Гаррісона. Хлопчик швидко росте і вже навіть можна розгледіти, на кого сходий малюк.

ЗМІ зазначають, що саме через це навіть між королівським поружжям виникли суперечки. Інсайдер з оточення королівської сім'ї поділився своїми спостереженнями з пресою.

королівська родина

За даними інсайдера, у Арчі Маунтбеттен-Віндзора чарівні пухкі ніжки і пучки рудуватого волосся.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Варто зазначити, що в останній раз Арчі з'являвся на публіці місяць герцогиня Сассекська разом з ним відвідала благодійну гру з поло, в якій брав участь принц Гаррі.

Варто зазначити, що в цей день на матчі також була присутня герцогиня Кембриджська Кейт Мідлтон разом зі своїм старшим сином Джорджем.

Меган Маркл з сином

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі зі скандалом хрестили Арчі. Не дивлячись на великий ажиотож і безліч бажаючих побачити сім'ю герцогів Сассекських, молодий батько наполіг, щоб захід став як можна більш приватним.

Нагадаємо, ЗМІ бурхливо обговорюють сварку між Меган Маркл та Принцем Гаррі, після чого герцогиня з маленьким принцем залишила палац.

к повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон і принц Вільям на межі, втомилися терпіти: "Один маршрут, але різні човни".

Також Знай.ua писав про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл виставила жорсткий ультиматум. Королівська родина не знає, як діяти.