Вперше за історію ангелом Victoria's Secret стала модель-трансгендер – 22-річна бразилійка Валентина Сампайо.

Реклама з її участю буде випущена вже в серпні, повідомляє CBS News. Видання нагадує, що в минулому році модний бренд потрапив у скандал, коли директор з маркетингу компанії Ед Разек принизливо висловився про моделі великих розмірів і транссексуалів.

Так, модель та актриса будуть представлені в новій кампанії Victoria's Secret Pink, яка буде випущена цього місяця, підтвердив її агент Еріо Занон для ET.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звичайно, вона дуже рада через це, і вона сподівається, що продовжить долати бар'єри та зробити крок до більшої інклюзивності та представництва для всіх", - сказав Занон.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше Sampaio створив історію як першу трансгендерну модель, що з'явилася на обкладинці журналу Vogue, повідомляє ET. Вона прикрасила обкладинку березня 2017 року випуску Vogue Paris.

Модель не приховувала того, що народилася чоловіком. Своє дитинство в католицькій Бразилії в деяких інтерв'ю вона називала абсолютно щасливим.

"Я завжди відчувала себе дівчинкою, представляючи свій світ дуже повітряним, наповненим квітами і рожевим кольором", – розповідала вона журналістам.

У 10 Сампайо вже просила називати себе Валентиною, а перші бажання стати жінкою з'явилися у неї на вісім років.

У минулому році Victoria's Secret потрапила під приціл, коли головний директор з маркетингу компанії Ед Разек виступив із зневажливими коментарями щодо моделей плюс та розміру трансгендерів.

Інтерв'ю Разека викликало гнівну відповідь в Інтернеті, але він залишився в компанії. В останні роки бренд та його модне шоу отримали широку критику.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.