Багато російських знаменитостей відгукнулися на тему про пожежі в Сибірі, які влада РФ вирішила не гасити. Так, частина з них критикує владу за недбале ставлення до природи, хтось не згоден з флешмобом в Instagram і Twitter, а деякі наполягають, що повністю загасити вогонь неможливо.

«Рідна природа мене хвилює нітрохи не менше, ніж вас. Але те, що відбувається в соцмережах з приводу пожеж, не має ніякого відношення до боротьби за екологію. Ми - країна, яка постійно бореться з наслідками. От коли вже все горить, починається ор. Більш того, ще рік тому горіла приблизно така ж кількість сибірських лісів. І два роки тому. Але тоді не модно було про це говорити в соцмережах.

Справа в тому, що ні МНС, ні пожежники на даний момент нічого з такою величезною пожежею вдіяти не можуть. Ці три мільйони гектарів, які горять, не можуть бути погашені, тому що у нас немає ні потужностей, ні фінансів, ні людських ресурсів», - висловився Максим Галкін.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

«Якщо говорити про реальну катастрофу, то ось вона: Кількість дурних людей, які незалежно від їх поглядів в принципі здатні підтримати розмову, зростає в геометричній прогресії. І головне, дурна людина не розуміє, що вона дурна, і пояснити це їй неможливо», - написала Ксенія Собчак.

«Я не знаю в деталях, що там за ситуація з пожежами в Сибіру, але, як пояснили мої місцеві товариші, спочатку думали, що гасити не треба, а потім, коли зрозуміли, що було треба, виявилося, що вже не вийде. І вирішили, що тепер треба продовжувати говорити, що не треба, бо якщо сказати, що все-таки було треба, то вийде, що об**ралися.

У мене в початковій школі був такий однокласник, який обкакався на уроці і посилено робив вигляд, що нічого не сталося. Сидів за партою із зосередженим обличчям і не вставав. А всі, звичайно, зрозуміли, що щось не так, придивлялися, шепотілися, підозріло дивилися один на одного. На перерві з'ясували, що трапилося і з ким. Тому що всі бігали, стрибали, а він один сидів — похмурий, серйозний, занурений у підручник.

Нас врятувала вчителька. Вона сказала: «Васю, я тебе відпускаю, йди додому». Він встав і пішов. І всі зітхнули з полегшенням. Правда, не відразу. У випадку з пожежами в Сибіру таке враження, що учительки в класі немає — або у неї дуже сильний нежить, і вона нічого не відчуває. І тому ті, хто обісрався, продовжують сидіти і мовчати, вдаючи, що нічого не відбувається. Це тривожно і сумно», - заявив музикант Семен Слєпаков.

Нагадаємо, Ді Капріо приєднався до зірок, які висловилися на тему страшних лісових пожеж.

Як повідомляв портал Знай.иа, в декількох регіонах Сибіру оголосили режим надзвичайного стану через лісові пожежі.

Також портал Знай.иа писав, що над пожежею в Сибіру помітили катів Нібіру.