31 липня стало відомо, що літак авіакомпанії "Росія" в Шереметьєво "замінували", а пізніше надійшло повідомлення про поломку. В результаті НП 30 людей вирішили не летіти на "проклятому" рейсі. Про це пише Life shot в Telegram.

Пасажирів рейсу "Москва – Хабаровськ" попросили покинути салон через анонімний дзвінок. Борт перевіряли 5 годин. Потім їх знову пустили, але вилетіти так і не вдалося.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Світ почав моргати, страшенно смерділо проводкою. Двигун "глух". І коли пілот спробував злетіти, люди вже просто ох*їли від страху", – сказала пасажирка і додала, що кілька десятків людей покинули салон літака.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З'ясувалося, що поломка в літаку справді була – не працювала допоміжна силова установка. Через 8 годин літак злетів. Ті, хто відмовилися летіти, збираються подавати на авіакомпанію до суду, так як повертати гроші за квитки їм не збираються.

Нагадаємо, під час тренувального польоту військовий літак врізався в житлові будинки неподалік від пакистанського міста Равалпінді.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сибір охопили пожежі, у вогні третина всієї Росії, а у Путіна відмахнулися.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту Бориспіль літак авіакомпанії МАУ здійснив екстрену посадку через поломку двигуна.