Літак повний пасажирів зламався дорогою у Самару, екстрене приземлення відбувалось у злощасному аеропорту Шереметьєво. За попередніми даними, пасажири прямували у Самару, пише Політека.

В аеропорт Шереметьєво екстрено повернувся літак "Аерофлоту" Sukhoi Superjet 100.

Літак "Аерофлоту" Sukhoi Superjet 100, що виконував рейс з Москви в Самару, екстрено повернувся в аеропорт Шереметьєво.

Після зльоту КВС доповів про проблеми з наддувом (примусовим підвищенням тиску) в кабіні пілота і прийняв рішення розвернути літак. "Суперджет" спочатку виробляв паливо, а потім при посадці в Шереметьєво його зустрічали кілька пожежних розрахунків. Потім літак відправили на стоянку.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Пасажири вилетіли в Самару іншим бортом. При появі цієї помилки на приладовій панелі загоряється "Check Engine Light" і в деяких випадках літак може перейти в аварійний режим, трансмісія автомобіля переходить в "limp mode". Цей режим призначений для запобігання подальшого пошкодження літака і машина буде в ньому знаходиться до тих пір, поки помилка не буде очищено або літак відремонтований.

Якими могли б бути наслідки, якби пілоти не прийняли рішення про екстрену посадку, прогнозувати важко.

Нещодавно трапилась аналогічна ситуація із літаком. З'явилася інформація, що авіалайнер Embraer 190 Національної авіакомпанії М'янми в міжнародному аеропорту Мандали здійснив вельми жорстку посадку.

За інформацією журналістів, перед посадкою пілот повідомив, що у літака не відкрилися передні шасі. Пілотові довелося зробити жорстку посадку літака, використовуючи лише задні шасі.

Представник аеропорту Кьяу Сан повідомив, що в даний момент 82 пасажири і екіпаж літака знаходяться в безпеці. Інформації про можливих постраждалих він не повідомив. Зазначається, що в даний момент аеропорт закритий для посадки великих літаків Boeing і Airbus.

Нагадаємо, катастрофа в Шереметьєво: слідчі розповіли, чия помилка коштувала десятки життів.

Як повідомляв Знай.uа в авіакатастрофі в Шереметьєво загинув український зрадник з Криму: фото.

Знай.uа писав, у Росії випадково "поховали" Моїсеєва: все почалося з Шереметьєво і Апіної.