Масштабні пожежі в Сибіру, які перелякали всю Росію, можуть виявитися лише початком ще більш страшнішого та незворотного процесу. У цьому впевнені уфологи після того, як в мережі з'явився знімок, на якому зображено дивний плоский диск над лісами РФ.

Фотографію зробив місцевий житель Іван Плетньов, якщо придивитися до знімка, можна побачити, що потойбічний об'єкт в небі над лісами випускає дивне світіння. Уфологи висловили впевненість у тому, що в кадр сибіряка потрапив космічний корабель з Планети Смерті.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ця версія заслуговує найпильнішої уваги, оскільки ознаки і свідоцтва готується вторгнення колоністів з Нібіру було розсекречено вченими вже не раз і не два.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Інсайдери з NASA зазначають, що загроза як ніколи висока, і від розвідки колоністи перейшли до дій, пробуючи Землю "на зуб" і створюючи різні катаклізми, шукають слабкі місця в обороні людства, прораховуючи реакцію насамперед великих країн на майбутнє вторгнення.

Нагадаємо, чудовиська з Нібіру почали вторгнення: люди налякані крилатими монстрами, Гра престолів здасться дитячою казкою.

Як повідомляв Знай.uа Нібіру "передала " привіт" землянам: у NASA не розбираються від переляку, готуємося до потужного удару.

Знай.uа писав, Нібіру на порозі: Судний день все ближче, відома перша країна-жертва, не врятуватися.