Нібіру - це міфічна планета Сонячної системи в сучасній масовій культурі. Її часто називають "планетою X" й стверджують, що саме вона знищить Землю. Протягом багатьох років уфологи у всьому світі гучно заявляли, що їм відомо точне місце розташування тієї самої планети Х.

Однак, за словами уфолога з Тайваню Скотта Уоринга, кілька місяців тому Нібіру зникла з радарів. А нещодавно в небі над Росією зафіксували блискавку величезного розміру. Вчені не знайшли пояснення цьому явищу, а уфологи припустили, що це був вибух тієї самої Нібіру.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Експерти в області вивчення космосу пояснили, що планета Нібіру має потужне гравітаційне поле, наслідки дії якого вже бачив кожен. Воно сильнішає, коли знаходиться близько до полюсів планети. Так от, уфологи переконані, що під час страшної грози в Росії полюс Нібіру був дуже близько до Землі і численні розряди блискавок вступили в реакцію з силовим полем "сусідки". Тоді ж вийшов обвуглений "труп" Нібіру. Усі живі створіння, які могли бути на планеті - загинули.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На нараді уфологів, яка проходила в Ірвіні, штат Каліфорнія, було заявлено, що планета Нібіру стала жертвою Сонця. Дослідники припускають, що вона згоріла. Якщо ж планета смерті, про яку писали ще стародавні шумери, дійсно зникла з Сонячної системи, тоді людство може видихнути.

Всесвіт

Водночас деякі конспірологи наполягають, що поки ще не можна з певністю заявити, що загроза для Землі минула остаточно. Можливо, планета Х не зникла з радарів уфологів через Сонце, а просто ховається й готується, аби завдати фатального удару.

Нагадаємо, Нібіру "складе зброю" за велінням Бога: біблійне пророцтво збувається, чекаємо на ковчег.

Як повідомляв Знай.uа, Нібіру займе місце Місяці: підготовка по знищенню супутника вже почалася, що буде з нами.

Також потрал Знай.uа писав, до Землі з космосу летить холодна смерть, розміром з НСК "Олімпійський".