В Хабаровську чоловік викрав тепловоз і злив з нього 500 літрів дизельного палива. Про це повідомляє прес-служба Далекосхідної транспортної прокуратури РФ.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Машиніста локомотива засудили до трьох років і шести місяців позбавлення волі умовно за те, що він викрав залізничний склад і викрав 500 літрів дизельного палива.

"Не маючи повноважень на управління і переміщення залізничного рухомого складу, проник в кабіну локомотива і перегнав його на інший шлях, пізніше злив з його баків 400 літрів нафтопродуктів. Через кілька днів він повернувся на місце злочину і відкрито викрав ще 100 літрів дизельного палива. Суд призначив винному покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі умовно, з випробувальним терміном 3 роки", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Злочин було скоєно в березні 2018 року в депо селища Новий Ургал. Машиніста визнали винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 211 КК РФ ("Угон залізничного рухомого складу"), ч. 1 ст. 158 КК РФ ("Крадіжка"), ч. 1 ст. 161 КК РФ ("Грабіж").

Раніше повідомлялося, що в Україні активно орудують злодії, які угоняют автомобілі. З машин знімають колеса, розбивають скло і виносять все з салону. Раніше від цього найбільше страждали власники бюджетних авто, але тепер автозлодії взялися за більш дорогі моделі.

Нагадаємо, у Харкові трамвай на повній швидкості зійшов з рейок прямо на людей.

Як повідомляв Знай. ua, бетонний монстр звалився прямо на голови людей, все сталося за секунди.

Також Знай. ua писав, що в Україні почали масово красти автомобілі.