У Києві за крадіжку з автомобіля оперативниками затриманий іноземець.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зловмисник проник у салон, відсканувавши сигналізацію, і викрав гроші. Поліція затримала його неподалік.

При відпрацюванні території оперативники Дніпровського управління поліції помітили підозрілого чоловіка - він заглядав у вікна припаркованих автомобілів. На очах у правоохоронців зловмисник за допомогою спеціального приладу відкрив двері автомобіля, забрав цінні речі.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Працівники карного розшуку наздогнали його на вулиці Братиславській.

Затриманий - 33-річний громадянин іноземної держави. Слідчі вилучили у нього пристрій для сканування сигналізації, а також близько 500 гривень.

Злочинцеві загрожує до трьох років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють його причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі столиці серед білого дня обчистили відомий банк: окропили таємничої рідиною і розкрили 30 сейфів.

В Парижі на Єлисейських полях, четверо озброєних злочинців вчинили пограбування банку Milleis.Вранці близько 8:30 четверо вооруженнных людей увійшли в банк Milleis, зв'язали співробітників та окропили їх таємничої рідиною. Злочинці відкрили 30 сейфів, забравши, за попередніми даними, кілька тисяч євро.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", чоловік викрав іномарку, поки власники пірнали в ополонку на Водохреща: в салоні спала 7-річна дитина

В Красноярському краї, в Росії, невідомий угнал автомобіль з 7-річною дитиною, яка спала на задньому сидінні. Його батьки і власники легковика в той час пірнали в ополонку на свято Хрещення.

Також "Знай.uа" писав про те, що ПриватБанк зухвало пограбували.

Зухвалі грабіжники розгромили банкомат державного "ПриватБанка" і викрали гроші.

Інцидент стався в ніч з неділі на понеділок у селі Соколівка Черкаської області.

Банда для підриву банкомата застосувала повітряно-газову суміш в приміщенні сільської ради по вулиці Вишнева, 20Отмечается, що при вибуху було частково зруйновано будівлю сільради в якому знаходився банкомат "Приватбанку".