Кейт Міддлтон довелося побувати в школі, де проходить навчання принц Джордж.

Про це повідомляє Politeka.

Відзначається, що старший син принца Вільяма і Кейт Міддлтон навчається у престижній лондонській школі. При цьому всюдисущі британські таблоїди вже встигли розповісти, що герцогиню Кембриджську викликали не заради обговорення навчання чи поведінки сина. У стінах школи Міддлтон повинна відвідати лекцію на тему психологічного здоров’я дітей.

Крім того відомо, що сама герцогиня доволі детально цікавиться подібними темами, тому запрошення для неї стала своєрідним подарунком.

принц Вільям та Кейт Міддлтон

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також вже відомо, що у наступному році на навчанні до брата приєднається середня дитина Вільяма і Кейт - принцеса Шарлота.

Варто нагадати, що через Меган Маркл британська королева Єлизавета ІІ порушила протокол. Про це розповіли в новому документальному фільмі Кеті Ніколл "Меган Маркл: фільми, шлюб і материнство". Як відомо, герцогиня Сассекська удостоїлася честі бути представленою королеві Єлизаветі буквально через кілька місяців після того, як вона почала зустрічатися з принцом Гаррі. Королева була настільки в захваті від Маркл, що навіть порушити протокол і запросила її на сімейне святкування Різдва в Сандрінгемі у 2017 році.

Нагадаємо, принц Гаррі розповів про перші дні батьківства та про те, наскільки змінився його спосіб життя. Також Гаррі поскаржився, що не кожної ночі може виспатися. Мати двох дітей Іда Скуллард, чий трирічний син Еммет знаходиться у клініці, розповіла, що принц зав'язав розмову з нею, побачивши, як вона заколисує свою 10-місячну доньку.

Як повідомляв "Знай.ua", герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон побувала з візитом у Блечлі-парк. У роки Другої світової війни тут було головний шифрувальний підрозділ Великобританії. Варто зазначити той факт, що в Блечлі-парк працювала бабуся Кейт Валері Міддлтон.

Також "Знай.ua" писав, що у 2019 герцога Кембриджського, принца Вільяма висунули на премію The Celebrity Dad of the Year Award 2019 ("Знаменитий батько року 2019"). Британский принц Вільям знає, як бути ідеальним батьком і прикладом для трьох своїх дітей — 5-річного принца Джорджа, 4-річної принцеси Шарлотти і однорічного Луї.