Через Меган Маркл британська королева Єлизавета ІІ порушила протокол. Про це розповіли в новому документальному фільмі Кеті Ніколл "Меган Маркл: фільми, шлюб і материнство".

Як відомо, герцогиня Сассекська удостоїлася честі бути представленою королеві Єлизаветі буквально через кілька місяців після того, як вона почала зустрічатися з принцом Гаррі. Королева була настільки в захваті від Маркл, що навіть порушити протокол і запросила її на сімейне святкування Різдва в Сандрінгемі у 2017 році.

Меган Маркл

Для порівняння: Кейт Міддлтон була допущена до сімейних заходів лише після того, як вона вийшла заміж за принца Вільяма.

Режисерка Кеті Ніколл розповіла у коментарі для видання Express, що королева відразу відчула, як Меган Маркл любить її онука.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

королева Єлизавета і Меган Маркл

"Мені сказали, королева відчувала, що Меган готується пожертвувати всім заради її онука — своєю кар'єрою, особистістю, національністю, своїм домом в Торонто. Усім для того, щоб бути з Гаррі. І вирішила, що найменше, що вона може зробити — надати їй теплий прийом на Різдво". цитує режисерку видання

У той же час, за словами королівського біографа Ендрю Мортона, запрошення Меган Маркл на сімейний захід було колосальним порушенням традицій.

королева Єлизавета ІІ

"Це було колосальним порушенням традицій — запрошення Меган, яка на той момент була лише нареченою Гаррі, у Сандрингем". розповідає Ендрю Мортон

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі розповів про труднощі у перші дні батьківства.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл та принц Гаррі знову можуть порушити віковічну традицію королівської родини.