Нещодавно увагу світу була прикута до герцогині Сассекської Меган Маркл, яка народила принцу Гаррі сина Арчі. Однак родина самої Маркл також залишилася не без уваги ЗМІ. Стало відомо, що племінник герцогині побився й зламав ногу.

Родич Меган Макрл Тайлер Дулі зламав щиколотку, повідомляє видання TMZ.

Родичі герцогині Сассекської мають досить розмиті поняття про королівські манери. Що з блиском продемонстрував Тайлер Дулі, племінник Меган Маркл. Він потрапив до лікарні через масову бійку. За словами свідків, билися близько 20 людей. Інцидент стався в місті Грантс-Пасс в американському штаті Орегон.

Повідомляється, що родич Меган Маркл зламав щиколотку, але не відчував болю. Він перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Поліцейські заявляють, що чоловік отримав травму під час падіння. За словами копів, вони не розумію, як таке могло статися.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Свідки інцидент розповіли, що Тайлер Дулі кричав, коли заходив у карету швидкої медичної допомоги: "У мене є Rolex. Я можу заплатити за це".

Причина раптової бійки невідома. За фактом надзвичайної події поліція нікого не заарештувала.

Тайлер Дулі - племінник Меган Маркл по лінії батька. Зазначимо, що в минулому році, за кілька тижнів до весілля Меган Маркл і принца Гаррі, він зробив скандальну заяви про те, що хоче створити особливий сорт марихуани на честь одруження своєї тітки. А через місяць Тайлера затримала поліція в одному з клубів, куди він приніс ніж.

Нагадаємо, малюка принца Гаррі та Меган Маркл порівняли з його прабабусею, королевою Великобританії Єлизаветою II.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-чоловік Меган Маркл – 42-річний голлівудський продюсер Тревор Енгельсон – вдруге одружився. Його обраниця - дочка американського мультимільйонера Трейсі Курланд. Перш, ніж одружитись, пара плекала відносини довгий період часу.

Також Знай.ua писав, що нещодавно Великобританію сколихнув грандіозний скандал через сина Меган Маркл та принца Гаррі. Журналіст компанії BBC опублікував жартівлий твіт, який обурив користувачів мережі. Чоловіка звільнили з роботи, однак він подав скаргу через це.