Російський журналіст Олександр Невзоров прокоментував протести проти будівництва храму святої Катерини в сквері біля Театру драми в Єкатеринбурзі.

Невзоров зазначив, що екатерінбуржцам вдалося показати всій країні "істинний вурдалачий лик" Російської православної церквою. Про це вын сказав у короткому ролику, який журналіст розмістив на свою сторінку в Twitter.

"Спасибі, милий Ебург, навіть якщо тебе затопчуть, доб'ють і посадять, ти все одно переміг, зробивши дуже багато для всієї цієї нещасної країни. Катеринбургу вдалося те, чого не зміг зробити ніхто. Він зірвав задушевну лицемірну маску з пики РПЦ і показав всій країні її істинний вурдалачий лик. Екатерінург довів, що попи задавлять всякого, хто наважиться стати на шляху їхнього бізнесу. Тепер навіть самі тупі зрозуміють ціну нудотним завивання РПЦ про любов і духовності. Насмілившись повстати проти нахабного попівського свавілля, ви відкрили країні очі. Воз можна, Єкатеринбург, ти поки і сам не розумієш, що зробив. Але це дуже круто ", - заявив журналіст.

Невзоров підписав ролик так: "Початок кінця православ'я".

Нагадаємо, Невзоров розвінчав головну страшилку РПЦ

Як повідомляв портал Знай.ua, Невзоров геніально пояснив суть будь-яких пенсійних реформ

Також Знай.ua писав, Невзоров охарактеризував Скабеєву двома словами

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще