В Індії сталася аварія - переповнений автобус зіткнувся з легковиком. В результаті ДТП загинули щонайменше 15 осіб.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посилання на прес-службу поліції.

Інцидент стався у неділю, 12 травня, у штаті Андхра-Прадеш. Відомо, що жертвами ДТП стали жителі села Рамаварам, який розташований в районі Гадвал сусіднього штату Телангана. Аварія сталася, коли люди поверталися додому з весілля.

В результаті трагедії 13 осіб померли на місці, ще двоє померли вже в лікарні. Ще шість людей отримали травні та перебувають у лікарні.

Раніше ми писали, що в Івано-Франківській області вантажівка, яка перевозила понад два десятки туристів, перекинулася в річку Чорний Черемош. Повідомляється про щонайменше трьох загиблих, ще одна людина зникла безвісти.

Популярні новини зараз

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

За попередніми даними ДСНС, в автомобілі перебували 23 людини, з них 14 осіб врятувалися самостійно, ще трьох витягнули рятувальники. Люди вговтуються від пережитого шоку. Як відомо, у Карпатах задощило, дуже мокро і слизько, тому і автомобіль повний туристів злетів з висоти. Такої трагедії у Карпатах не очікував ніхто.

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Науки сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку.

Як повідомляв "Знай.uа", що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобілі та чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також "Знай.uа" писав, масштабна аварія сталася в Київській області між селами Калинівка та Глеваха. Зіткнулися три автомобілі. Один з авто виявився фактично зім'ятим. У поліції Київської області повідомили, що на даний момент з'ясовуються деталі аварії.