В Чилі, в регіоні Арауканія сталася жахлива аварія - автобус з кількома десятками пасажирів перекинувся на трасі, в результаті чого утворилася велика пробка. З повідомлення радіостанції BioBio у суботу, 11 травня, стало відомо, що в аварії загинули 6 людей і ще 52 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Повідомляється, що автобус компанії Los Corsarios слідував за маршрутом зі столиці країни Сантьяго в місто Пуерто-Монт. Згідно з попередніми даними, його водій зробив спробу уникнути зіткнення з вантажівкою, внаслідок чого автобус перекинувся. Всіх постраждалих в аварії екстрено доставили в найближчі лікарні.

Місце аварії

Раніше ми вже писали про смерть дагестанської телеведучої MTV Тамілли Абдулаєвої, яка втратила життя після трагічної аварії. Як повідомляється, дівчина отримала у ДТП важку черепно-мозкову травму, після чого її забрала машина швидкої допомоги і повезла в Республіканську клінічну лікарню. Однак на шляху до медичного закладу у швидку в'їхав інший автомобіль, після чого Абдулаєва померла в приймальному відділенні лікарні. У правоохоронних органах зазначили, що друга аварія «не стала вирішальним фактором», так як потерпіла отримала серйозні травми при попередньому наїзді.

Тамілла Абдулаєва

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Київській області співробітники "швидкої" відмовились надати допомогу пацієнту, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. З цієї причини правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у п'ятницю, 10 травня, у Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових. Один із загиблих повертався з Операції Об'єднаних сил. Загиблий Богдан Авраменко працював в одному з підрозділів Генштабу.

Також "Знай.uа" писав, що в Києві на Повітрофлотському проспекті сталася аварія за участю автомобіля патрульної поліції. Як стало відомо, машина копів перед цим вилетіла на зустрічну смугу руху. Самі співробітники поліції які-небудь коментарі з цього приводу давати відмовилися.