У вівторок, 30 квітня, стало відомо про те, що принцу Гаррі і Меган Маркл довелося повернутися в Кенсінгтонський палац. Так, 37-річній герцогині лікарі категорично заборонили народжувати в домашніх умовах.

Повідомляється, що навколо Кенсінгтонського палацу значно посилили охорону і викликали медиків. При цьому співробітники безпеки приставлені не тільки до Меган, але і до Гаррі. Зараз озброєні люди охороняють їх в цілодобовому режимі.

Також з'ясувалося, що охоронці будуть супроводжувати герцогів Сассекських у лікарні, як тільки у Маркл почнуться перейми.

Варто відзначити, що раніше дружина принца Гаррі заявила про бажання народжувати дитину вдома, однак цим планам не судилося збутися.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Немає шансів на те, що колишній актрисі буде дозволено це зробити. Безпека королівського дитини має першорядне значення, і повинна бути в лікарні", — розповіли джерела в королівській родині.

Раніше ми писали про те, що Меган Маркл народить дівчинку, яку назвуть Діаною. Поповнення в родині герцогів Сассекських весь світ чекає на початку травня.

Такі ставки на стать, зовнішність та ім'я дитини зробили британці в букмекерських конторах. Азартні британці впевнені, що волосся у малюка буде руде, як і в батька - принца Гаррі. На це ставлять 4 британця з 5.

Нагадаємо, що принци Вільям і Гаррі помітно віддалилися один від одного. Деякі фанати вважають, що конфлікти між близькими людьми почалися через Меган Маркл. Однак Кейт Міддлтон вирішила поставити крапку і помирити їх.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня актриса Меган Маркл повинна народити наприкінці квітня або на початку травня. Другий місяць весни підходить до кінця, а новин немає. Тому преса згадала про батька Меган Маркл, який, швидше за все, ніколи не побачить свого онука.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі з дня на день стануть батьками і воліють приховувати стать майбутнього малюка до самого народження. Однак у Букінгемському палаці випадково видали головну таємницю.