В той час як стали вщухати чутки про конфлікти між королівськими невістками Меган Маркл та Кейт Міддлтон, сестра Маркл розповіла дещо цікаве про відносини між герцогинями.

Нещодавно в ЗМІ активно писали про чергову сварку між Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Журналісти уважно стежили за їх рідкісними спільними виходами і припускали причини, чому стосунки між герцогинями такі натягнуті. Однак жодних підтверджень не було, і чутки почали стихати, поки не заговорила сестра Меган Маркл Саманта.

Меган Маркл - дружина принца Гаррі

У документальному фільмі "Меган і Гаррі: історія королівського дитини" зведена сестра Маркл розповіла, що причиною можливої сварки невісток могли стати ревнощі. Так, Меган не подобається, що герцогині Кембриджській відведено особливе місце в королівському дворі і про неї народ говорить більше.

Принц Гаррі та Меган Маркл

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Саманта Маркл стверджує, що її сестра "любить бути в центрі уваги". Також вона висловила надію, що після народження дитини Меган і Кейт зблизяться.

Меган Маркл та Кейт Міддлтон

"Я сподіваюся, що Меган візьме кілька порад від Кейт, яка зараз досить досвідчена і, ймовірно, зможе спрямувати її в тому, як допомогти захистити дітей, водночас навчаючи їх і даючи їм реалістичне уявлення про те, хто вони в цьому зайнятому світі".

Сестра Меган Маркл - Саманта Маркл

Дивіться: чому в королівському дворі панують суцільні сварки між Меган Маркл та Кейт Міддлтон

Нагадаємо, Меган Маркл зробила несподівану заяву щодо майбутньої дитини.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої родини та зробити бодай щось по-своєму. Однак пильна королева Єлизвета II зробить усе можливе, щоб зберегти багатовікові короліські традиції та правила.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл планує народжувати свого первістка вдома, а не в лікарні.